Haal vanaf nu je bestelde droge worsten op

Vanaf vrijdagavond 15 december kun je in de kantine je bestelde setjes droge worsten ophalen. De setjes zitten per 6 in een doosje. De doosjes zijn gesorteerd per team. Op ieder doosje staat van welk team het is. Zorg dus dat je het aantal setjes (of doosjes als je meer dan 6 hebt verkocht) van de stapel van je eigen team pakt!

Ophaalmomenten

Iedereen haalt zijn eigen verkochte setjes op of je spreekt als team af dat één iemand het ophaalt en aan de rest van het team uitdeelt. De kantine is open voor het ophalen op:

  • Vrijdagavond 15 december vanaf ongeveer 21 uur (of ga kijken bij H3, als ze klaar zijn gaat de kantine open)
  • Zaterdag 16 december van 9.30 uur – 21 uur
  • Maandagavond 18 december van 17 – 20 uur
  • Dinsdagavond 19 december van 18 – 19.30 uur
  • Woensdagavond 20 december van 19.45 – 21 uur

Zorg dus dat je alle worsten zo snel mogelijk ophaalt. Lukt het écht niet en is er geen teamgenoot die het voor jou kan meenemen overleg dan even met Mark Werkman (06-10075207) voor een geschikt moment.

Betalingen

De aanvoerder/coach van elk team zorgt dat hij/zij het geld van alle spelers uit het team ontvangt. Het makkelijkst is tegenwoordig met een betaalverzoek, maar dat kun je onderling overleggen. De aanvoerder/coach maakt vervolgens het teambedrag over naar de rekening van Olhaco, onder vermelding van de teamnaam. Zo kan de penningmeester zien welke teams betaald hebben.

Het rekeningnummer van Olhaco is: NL 98 RABO 0379 0819 54

Wij willen het geld graag uiterlijk 29 december ontvangen van alle teams.

Winnaars prijs

Er was natuurlijk ook een mooie prijs te winnen! Een rondje drinken met bitterballen voor de drie best presterende teams. En dat zijn geworden…

  • Recreanten Heren 2 met 182 verkochte setjes
  • Dames 1 met 173 verkochte setjes
  • Dames 2 met 150 verkochte setjes

Gefeliciteerd teams, super goed gedaan. Jullie mogen de prijs innen in de kantine. De kosten mogen worden afgeboekt op de rekening van de marketingcommissie.

Ook hebben we een eervolle vermelding voor het best presterende jeugdteam! Dit zijn geworden…

Meisjes C4 met 67 verkochte setjes

Super goed, jullie mogen in de kantine per persoon 1 zakje snoep of chocola uitkiezen. Ook deze kosten mogen worden afgeboekt op de rekening van de marketingcommissie.

Bedankt voor de inzet

De organisatie wil iedereen die zich heeft ingezet voor de verkoop van de worsten ontzettend bedanken. Ook hebben een aantal mensen geholpen met het bezoeken van de teams en het sorteren van de doosjes, jullie ook enorm bedankt voor de hulp.

Mochten er nog vragen zijn, stel deze dan via activiteiten@olhaco.nl, of aan Nadine Knol.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven