Waarom OLHACO sponsoren?

OLHACO is een bruisende volleybalvereniging met een groeiend aantal leden en is actief in zowel de breedtesport als op topniveau. Op beide niveau’s zijn de prestaties uitstekend. Uiteraard staan de sportieve prestaties en het plezier in het volleybal bovenaan, maar OLHACO realiseert zich ook dat het behalen van sportieve doelen alleen maar mogelijk is als de club financieel gezond is. Eén van de financiële pijlers wordt gevormd door het zakelijke netwerk. OLHACO is een ambitieuze club en bouwt aan een sterk zakelijk en sportief netwerk.

De meer dan 300 leden van volleybalvereniging OLHACO spelen wekelijks in de gehele noordelijke regio in meer dan 25 verschillende sporthallen. Ons 1e herenteam speelt in de TOPDIVISIE, de op één na hoogste klasse in de Nederlandse volleybalcompetitie. Daardoor speelt H1 in geheel Nederland met de daaraan gekoppelde media exposure zoals TV, krant en internet. Ons 1e damesteam speelt in de 2e divisie en heeft de ambitie om net als de heren naar het landelijke niveau te promoveren. Kortom, 2 unieke en ambitieuze vlaggenschipteams binnen een ambitieuze vereniging.

Daarnaast vormen wij samen met scholen in Hoogeveen het Regionaal Volleybal Centrum Hoogeveen. Daarmee bieden wij op didactisch verantwoorde wijze, extra trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan talenten in de gehele regio Hoogeveen.

U kunt onderdeel uitmaken van ons netwerk en uw zakelijke ambities verbreden, door de koppeling te maken met onze sportieve activiteiten. Uw contactpersoon in de marketingcommissie gaat graag met u in gesprek om het maximale voordeel voor beide partijen uit een partnerschap te halen.

Omdat er legio mogelijkheden zijn om vorm te geven aan een partnerschap, hebben we flexibele sponsorpakketten samengesteld met vaste jaarbedragen als uitgangspunt. Hieronder vindt u de standaarduitgangspunten per pakket, maar deze zijn naar behoefte aan te passen. Olhaco investeert bij voorkeur in een langdurige samenwerking, vandaar dat een partnerschap bij voorkeur wordt aangegaan voor meerdere jaren. Kortlopende of eenmalige overeenkomsten zijn uiteraard ook mogelijk en ook de kleinere pakketten kunnen als maatwerkovereenkomst worden opgesteld.