Waarom OLHACO sponsoren?

OLHACO is een bruisende volleybalvereniging met een groeiend aantal leden en is actief in zowel de breedtesport als op topniveau. Op beide niveaus zijn de prestaties uitstekend. Uiteraard staan de sportieve prestaties en het plezier in het volleybal bovenaan, maar OLHACO realiseert zich ook dat het behalen van sportieve doelen alleen maar mogelijk is als de club financieel gezond is. Eén van de financiële pijlers wordt gevormd door het zakelijke netwerk. OLHACO is een ambitieuze club en bouwt aan een sterk zakelijk en sportief netwerk.

De meer dan 300 leden van volleybalvereniging OLHACO spelen wekelijks in de gehele noordelijke regio in meer dan 25 verschillende sporthallen. Ons 1e herenteam speelt in de Topdivisie, de op één na hoogste klasse in de Nederlandse volleybalcompetitie. Daardoor speelt H1 in geheel Nederland met de daaraan gekoppelde media exposure zoals TV, krant en internet. Ons 1e damesteam speelt in de 2e divisie en heeft de ambitie om net als de heren naar een hoger niveau te promoveren. Kortom, 2 unieke en ambitieuze vlaggenschipteams binnen een ambitieuze vereniging.

U kunt onderdeel uitmaken van ons netwerk en uw zakelijke ambities verbreden, door de koppeling te maken met onze sportieve activiteiten. Uw contactpersoon in de marketingcommissie gaat graag met u in gesprek om het maximale voordeel voor beide partijen uit een partnerschap te halen.

Mogelijkheden sponsoring

Omdat er legio mogelijkheden zijn om vorm te geven aan een partnerschap, hebben we een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Olhaco investeert bij voorkeur in een langdurige samenwerking, vandaar dat een partnerschap bij voorkeur wordt aangegaan voor meerdere jaren. Kortlopende of eenmalige overeenkomsten zijn uiteraard ook mogelijk en ook de kleinere pakketten kunnen als maatwerkovereenkomst worden opgesteld. Over de inhoud van het pakket gaan wij graag met u in gesprek.

Permanente doeksponsor
Doek aan de muur van Trasselt (contract voor 3 of 5 jaar)
Half doek 75 x 200 cm
Heel doek 75 x 400 cm

Veld bordsponsor
Bord geplaatst tijdens de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 (contract voor 3 of 5 jaar)
Heel bord 60 x 240 cm

Vrienden van Olhaco
€ 50,- per jaar
Naamsvermelding geplaatst op het vriendenbord in onze kantine en op de wedstrijdflyer voor Heren en Dames 1

Advertentiesponsoring
Vermelding op onze website
Vermelding op het TV-scherm in onze kantine
Vermelding op de wedstrijdflyers

Wedstrijdbalsponsor
Deze sponsoring is voor de aanschaf van nieuwe wedstrijdballen aan het begin van de competitie.
U krijgt als tegenprestatie een vermelding op onze website en op het TV-scherm in onze kantine.

Interesse om met ons in gesprek te gaan en een passend pakket samen te stellen? Neem dan contact op met marketing@olhaco.nl.

Scroll naar boven