Vertrouwenscontactpersoon

Mijn naam is Jeroen Beumer, ik ben de vader van Eva Beumer uit dames 4. Als volleyballer ben ik jarenlang lid geweest van Olhaco. Wat was dat een fantastische tijd! Helaas kan ik vanwege een knieblessure niet meer zelf volleyballen.

Maar nu ben ik volleybal en voetbalvader. Naast Eva heb ik nog 2 kinderen die ook sporten. Doordat dit veel tijd in beslag neemt kan ik geen trainer of coach worden binnen Olhaco. Toch wil ik mij graag inzetten voor Olhaco. Tijdens de laatste ledenvergadering was er een oproep voor een extra vertrouwenspersoon. Het liefst een man. Dit sprak mij wel aan en is qua tijd haalbaar.

In het dagelijks leven ben ik gezinsbehandelaar binnen de kinder en jeugd psychiatrie en geef ik training aan zorgprofessionals in het omgaan met grensoverschrijdend en agressief gedrag. Hierdoor denk ik de competenties te bezitten om vertrouwenspersoon te kunnen zijn.

Later dit jaar zal ik de NeVoBo cursus nog gaan volgen. Mocht er dus eens iets zijn waar je in vertrouwen over zou willen praten, dan kan dat met Winette Schaper en met mij.

Ik ben te bereiken op: 0640887980 of vertrouwenspersoon@olhaco.nl.

Ik ben Winette Schaper en VCP bij Olhaco. Ik ben als vertrouwenscontactpersoon het aanspreekpunt voor kwesties rondom ongewenste omgangsvormen. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met seksuele intimidatie, discriminatie, pesten en agressie, grensoverschrijdend gedrag.

Als vertrouwenscontactpersoon zorg ik voor opvang en ondersteuning voor alle leden die last hebben van ongewenste omgangsvormen. Ook kun je me benaderen als je (vermoedt) dat je een integriteitsschending hebt geconstateerd.

Wanneer je een situatie ervaart als storend, grensoverschrijdend of intimiderend, dan kun je mij inschakelen. Bij twijfel kun je mij uiteraard ook bellen. Dan komen we er samen wel uit. En wat je ook moet weten: alles wat we bespreken blijft vertrouwelijk onder ons. Ik heb een geheimhoudingsplicht.

Ik ben te bereiken op dit telefoonnummer: 06-14499091 of vertrouwenspersoon@olhaco.nl.

Scroll naar boven