DREUGE WORSTEN ACTIE 2023

Het is weer zo ver!

Ook dit jaar gaan we weer KOSTER DREUGE WORSTEN verkopen. Dit jaar is de actie voor senioren leden (Nevobo en recreanten) en de ABC-jeugd. Het is niet anders, ook hier zien we de prijsstijging terug. Maar, nog steeds goedkoper dan in de supermarkt (€10+) én met een geliefd mesje. Dit jaar gaan we setjes verkopen met 4 heerlijke droge worsten inclusief het vlijmscherpe mesje voor € 9,50.

De lijst met namen aan wie je de setje droge worsten verkocht hebt, houd je voor jezelf en hoef je dus niet in te leveren. Het aantal setjes dreuge worsten die je hebt verkocht, geef je uiterlijk op donderdag 23 november door aan de aanvoerder van je team. De aanvoerder geeft het totale aantal van het team die dag door aan activiteiten@olhaco.nl. Bij ABC-jeugdteams kan ook overlegd worden dat de coach of één van de ouders de bestellingen verzamelt.

Ongeveer drie weken later, vanaf zaterdag 16 december, kunnen de bestelde setjes droge worsten worden opgehaald in de kantine in Trasselt. Hierover zal ook nog een bericht volgen op de website en social media. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen en uitdelen van de droge worsten. De dozen droge worsten liggen gesorteerd per team, hiervan neem je het aantal setjes mee die je besteld hebt.

Het geld van de setjes die je verkocht hebt, lever je daarna bij je aanvoerder in. Je kunt in overleg met de aanvoerder het geld ook overboeken, zodat het totaal bedrag uiteindelijk door de aanvoerder kan worden overgemaakt naar de bankrekening van Olhaco. Tip: gebruik een betaalverzoek. Bankrekeningnummer van Olhaco is: NL 98 RABO 0379 0819 54
Wij willen het geld graag uiterlijk 29 december ontvangen van alle aanvoerders.

Succes! Laten we er met elkaar er weer een geslaagde actie van maken. Onder de 3 teams die het meeste verkopen verdelen we een leuke prijs!

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met activiteiten@olhaco.nl.

Download hier het formulier met de lijst met namen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven