Kleding inleveren – Bericht van de kledingcommissie

Het einde van het seizoen nadert weer, dus er zijn een aantal dingen die weer moeten worden geregeld.

1. Alle leden: Inleveren van trainingsbroeken
Alle trainingsbroeken zijn geleverd in de verkeerde stof, dus worden ze allemaal vervangen voor een nieuwe. Dit betekent dat alle spelers die een trainingsbroek hebben gekregen die moeten inleveren.
Let op: dit is een eenmalige regeling, dus als je geen trainingsbroek hebt ingeleverd, krijg je geen nieuwe komend seizoen.

We willen graag per team een tas ontvangen met daarin alle trainingsbroeken. Op de tas staat de naam van het team, en per broek zit een kaartje/tape/sticker o.i.d. met de naam van de speler. Zodat we weten welke speler welke maat weer moet hebben.

De tassen moeten worden ingeleverd in de eerste week van mei (maandag 1 t/m vrijdag 5 mei) tussen 17.00 – en 21.00 uur aan de Vlegel 18 of aan de Blankvoorn 9.

2. Mini’s: kleding inleveren (als je een andere maat nodig hebt)
Omdat we graag aan het begin van het seizoen alle mini’s weer in de juiste maten willen hebben, willen we vragen om de kleding in te leveren, mocht deze niet meer goed zijn qua maat. En de nieuwe gewenste maten die avond weer op te geven voor het nieuwe seizoen. Dan zorgen wij ervoor dat alle mini’s aan het begin van het seizoen weer een passende set qua maat hebben! Mocht je nog een goede set aan maten hebben, dan is het niet nodig om het in te leveren en deze avond te komen. Let wel op, de kleding moet zeker nog tot de eerste helft van het seizoen passen!

Donderdag 15 juni van 17.00 -19.00 in de kantine in Trasselt kun je je kleding inleveren en de gewenste maat doorgeven.

3. Kleding ruilen ABC-jeugd en senioren + inleveren bij opzeggen lidmaatschap
Ook de ABC jeugdleden en senioren leden willen we de gelegenheid geven om kleding te kunnen ruilen omdat de huidige kleding niet meer past qua maat. De kleding die niet meer past, kan dan worden ingeleverd en dan noteren we de nieuwe maat, dan zorgen wij ervoor dat aan het begin van het seizoen iedereen weer de juiste maat heeft!

Het gaat om maandag 5 en woensdag 7 juni van 19.00 – 20.30 in de kantine van Trasselt.

Daarnaast kan dan ook de kleding ingeleverd worden van alle leden die na dit seizoen stoppen met volleybal! Dan kan de betaalde borg ook weer worden teruggestort.

4. Mizuno- tour. Woensdag 30 augustus
Alvast voor in de agenda, op woensdag 30 augustus organiseren we in samenwerking met Mizuno en Herqua weer een Mizuno-tour in Trasselt. Er kan dan voor het nieuwe seizoen schoenen worden gekocht. Olhaco-leden krijgen die avond 20% korting op de winkelprijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven