Iedereen moet met plezier kunnen sporten en bewegen in een veilige omgeving

Iedereen moet met plezier kunnen sporten en bewegen in een veilige omgeving. Grensoverschrijdend gedrag is onacceptabel, in elke vorm.

Ik ben Winette Schaper en VCP bij Olhaco.

Ik ben als vertrouwenscontactpersoon het aanspreekpunt voor kwesties rondom ongewenste omgangsvormen. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met seksuele intimidatie, discriminatie, pesten en agressie, grensoverschrijdend gedrag.

Als vertrouwenscontactpersoon zorg ik voor opvang en ondersteuning voor alle leden die last hebben van ongewenste omgangsvormen. Ook kun je me benaderen als je (vermoedt) dat je een integriteitsschending hebt geconstateerd.

Wanneer je een situatie ervaart als storend, grensoverschrijdens of intimiderend, dan kun je mij inschakelen. Bij twijfel kun je mij uiteraard ook bellen. Dan komen we er samen wel uit.

En wat je ook moet weten: alles wat we bespreken blijft vertrouwelijk onder ons. Ik heb een geheimhoudingsplicht.

 

Met vriendelijke groeten,

Winette Schaper

Tel:06-14499091

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven