Vergeet de droge worsten niet op te halen!

Jullie hebben goed je best gedaan dit jaar! In totaal hebben we 949 setjes droge worsten verkocht. Dat zijn er 54 meer dan vorig seizoen! Bedankt voor je inzet voor de club.

Vanaf zaterdag 10 december kun je jouw bestelde worsten ophalen in de kantine. Dit kan alleen wanneer de kantine open is, dus voornamelijk op zaterdagen rondom de wedstrijden (10 december van 11 – 21 uur ongeveer, 17 december van 13 – 21 uur ongeveer). Lukt het jou niet dit op te halen op deze momenten? Overleg dan even met een teamgenoot of die ze voor je kan ophalen.

Ook betekent dit dat wij van alle teams de komende tijd de betalingen graag tegemoet zien. Het geld van de setjes die je verkocht hebt, lever je bij je aanvoerder in. Het totaalbedrag maakt de aanvoerder over naar de bankrekening van Olhaco. Het bankrekeningnummer van Olhaco is: NL 98 RABO 0379 0819 54

Wij willen het geld graag uiterlijk 23 december ontvangen van alle aanvoerders.

Mocht je vragen hebben stel ze dan aan de marketingcommissie via marketing@olhaco.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven