Heren Olhaco kansloos tegen VoCASA 2

Nijmegen – De heren van Olhaco hebben een royale 3-0 nederlaag geleden tegen VoCASA 2, dat vijf punten minder had dan de Hoogeveners. De thuisploeg troefde Olhaco vooral op het gebied van de aanval af. De setstanden zeggen genoeg: 25-17, 25-17 en 25-18.

Door Reinier de Boer

Olhaco zakte door de onverwachte nederlaag van de zesde naar de achtste plaats in de Topdivisie A en VoCASA 2 is Olhaco tot op twee punten genaderd. De Nijmegenaren boekten vorige week zaterdag hun eerste overwinning in dit seizoen. De zege op Olhaco betekende dus de tweede zege op rij voor de ploeg van trainer Sander Mulder. De ploeg liet zien dat het te laag op de ranglijst staat gezien het niveau van het vertoonde spel.

Olhaco-trainer Xander Arling vond niet dat zijn ploeg een slechte wedstrijd had gespeeld. ,,Nee, zeker niet,” zegt hij. ,,Wij speelden niet slecht, maar het was ook niet top. Aanvallend was VoCASA 2 sterk, daar scoorden ze vaak mee. Zij hadden gewoon vleugels en speelden veel beter. Ze hadden twee spelers waar we geen grip op kregen. We hebben geprobeerd dingen aan te passen, maar dat lukte helaas niet. We moeten gewoon veel beter worden. We zijn niet in paniek, je kan altijd winnen van je tegenstander, dus we proberen het volgende week gewoon weer”, vertelt Arling.

Olhaco startte de wedstrijd met Bert Bril, Jordan Groenwegen, Alwin Mijnheer, Sander Kemperman, Alex Dijkstra, Rens Meijer en libero Christiaan Boer. In de tweede set kwamen Jelbert Jongsma en Jorik Knol in de ploeg. In de laatste set verving Stef Hooijer spelverdeler Bert Bril. Zaterdag ontvangt Olhaco Reflex uit Kampen.

VoCASA 2-Olhaco 3-0 (25-17, 25-17, 25-18)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven