DREUGE WORSTEN ACTIE 2022! We mogen weer

Het is weer zo ver! De droge worsten actie gaat weer van start. Vanaf dit moment kun je je best doen om zo veel mogelijk setjes worsten te verkopen. Dit levert ieder jaar weer een mooi bedrag voor de club op. Voor degene die het meest verkoopt hebben we een leuke prijs. Alle informatie vind je in deze brief. Heb je toch vragen? Mail dan naar marketing@olhaco.nl.

Je kunt de bestellijst zelf printen en in de kantine liggen een aantal om mee te nemen.

Speel je niet in de senioren maar help je ook graag mee met de verkoop? Dat mag natuurlijk! Vul de lijst dan individueel in, in plaats van via je aanvoerder.

Dit jaar gaan we setjes verkopen met 4 heerlijke droge worsten inclusief het geliefde vlijmscherpe mesje voor € 8,00.

De lijst met namen aan wie je de setje droge worsten verkocht hebt, houd je voor jezelf en hoef je dus NIET in te leveren.
Het aantal setjes dreuge worsten die je hebt verkocht, geef je dan uiterlijk op woensdag 23 november door aan de aanvoerder van je team. De aanvoerder geeft het totale aantal van het team die dag door aan marketing@olhaco.nl.

Ongeveer twee weken later, vanaf zaterdag 10 december, kunnen de bestelde setjes droge worsten worden opgehaald in de kantine in Trasselt. Hierover zal ook nog een bericht volgen op de website en social media. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen en uitdelen van de droge worsten.

Het geld van de setjes die je verkocht hebt, lever je daarna bij je aanvoerder in.
Je kunt in overleg met de aanvoerder het geld ook overboeken naar de aanvoerder, zodat het totaal bedrag uiteindelijk door de aanvoerder kan worden overgemaakt naar de bankrekening van Olhaco. Bankrekeningnummer van Olhaco is: NL 98 RABO 0379 0819 54
Wij willen het geld graag uiterlijk 23 december ontvangen van alle aanvoerders.

Succes! Laten we er met elkaar er weer een geslaagde actie van maken. Voor degene die de meeste setjes verkoopt hebben we een leuke prijs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven