Dames Olhaco gaan onderuit bij Veracles 2

Groningen – De dames van Olhaco hebben de derde nederlaag van het seizoen geleden. In Groningen bleek Veracles 2 veel te sterk voor de jonge Hoogeveense volleybalsters. Door de teleurstellende 4-0 nederlaag zakte Olhaco naar de negende plaats met zes punten uit vier duels.

Door Reinier de Boer

Olhaco-trainer Tjarko Muis was zeer ontevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg, dat voor het eerst zonder Lisanne Coelingh moest aantreden. ,,Ik vond het ronduit belabberd hoe we gespeeld hebben. We hebben de dames van Veracles een fijn weekend bezorgd door een vervroegd Sinterklaas cadeau te geven. Het was ronduit slecht. Ik ben enorm teleurgesteld in wat we hebben laten zien. Of het de jeugdigheid is weet ik niet, maar een feit is wel dat we heel snel uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Wat we tegen Veracles hebben laten zien was absoluut niet tweede divisie waardig. We moeten de koppen maar even goed bij elkaar steken na het weekend. Ik ben erg geïrriteerd door wat ik heb gezien.”

Olhaco startte de wedstrijd tegen subtopper Veracles 2 met Antoinette Koning, Djunga Reijs, Leonie Roeda, Jolein de Haan, Mirte van der Werf, Cyanne Werkman en libero Anouk Otten. Gedurende de wedstrijd heeft iedereen gespeeld.

Zaterdag gaat Olhaco op bezoek bij nummer zeven Zwolle 3. Deze ploeg heeft een punt meer dan Olhaco, maar een wedstrijd minder gespeeld dan de Hoogeveners.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven