Olhaco huldigt jubilarissen tijdens geslaagde jubileumdag

Volleybalvereniging Olhaco heeft zaterdag het 60-jarig jubileum op een geslaagde wijze gevierd. ‘s Ochtends en ’s middags genoot de jeugd van een obstaclerun. ’s Avonds waanden de feestgangers zich in sporthal Trasselt in de jaren ’60 met een feest in de sfeer van de roaring sixtees. Tijdens het feest werd een flink aantal jubilarissen gehuldigd.

Door Reinier de Boer

Feestweekend

Eigenlijk bestond Olhaco op 1 september 62 jaar, maar door corona kon de jubileumviering niet eerder plaatsvinden. De jubileumdag begon met een obstaclerun voor de mini’s van Olhaco. Tijdens een hindernisbaan moest er worden geklommen, gebalanceerd, gerend en gesprongen onder begeleiding van trainers en speelsters van Dames 1 en spelers van Heren 1. De jongste leden van Olhaco genoten met volle teugen. In de hal stonden hele speciale luchtkussens en dat was een groot succes. ’s Middags was het de beurt aan de B-, C- en A-jeugd, maar voor hen waren de oefeningen zwaarder.

De jubileumviering werd ’s avonds afgesloten met een knallend feest, waarbij iedereen in kleding uit de jaren ’60 was gekleed. Vele ‘hippies’ dansten op de muziek van een dj en er werd hartstochtelijk meegezongen met bekende nummers. In een fotohoekje konden de leden een foto maken van zichzelf, verkleed als hippie of nozem. Ook werden er foto’s uit de rijke zestigjarige geschiedenis van de volleybalclub getoond. De fraai ingerichte zaal was laat op de avond een hossende menigte.

Jubilarissen

Tijdens de avond werden enkele jubilerende leden gehuldigd. Twee leden werden gehuldigd vanwege hun 50-jarig lidmaatschap, namelijk Annie Bakker en Anton Benjamins. Willem Willems en Martie van Goor werden vanwege hun 40-jarig lidmaatschap gehuldigd. Daarnaast werden enkele leden, die 25 jaar lid zijn, in het zonnetje gezet, namelijk Maarten Bisschop, Mark Kampman, Bram van Dorsten, Reinier de Boer, Roelien Middelveld, Petra Greidanus, Janny Kelly, Lidia Nagtegaal, Arjan en Willeke Uiterwijk Winkel en Hein Smit. De jubilarissen Gerald Kleine, Arjan van Essen en Barry van der Zwaag konden niet aanwezig zijn.

Het bestuur van de jubilerende volleybalvereniging Olhaco kijkt terug op een hele geslaagde avond. ,,Leuk dat iedereen uitgedost in jaren ‘60 kleding naar het feest is gekomen. Het was een gezellige avond waar volop is gedanst, gesprongen en gezongen. De jubileumdag is daarmee goed afgesloten en wij kunnen met frisse energie de competitie starten,” laat secretaris Kim van Eck weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven