Informatie kledinguitgifte maandagavond 5 september

Op maandagavond 5 september is het zo ver! Dan krijg je als recreanten-, senioren- of ABC-jeugdlid de nieuwe wedstrijdkleding! 😊

Om alles goed te organiseren is in overleg met het bestuur besloten om alle trainingen niet door te laten gaan. Dit heeft te maken met het feit dat wij een schema moeten volgen om alles op de juiste manier uit te delen én om nieuwe teamfoto’s te maken.

Let op, het uitdelen van de kleding voor de mini’s volgt op een trainingsavond (donderdag).

Kledingbeleid

Hier vind je het aangepaste kledingbeleid. Lees deze goed door voor 5 september. Je tekent namelijk voor de ontvangst van de kleding én voor de verantwoordelijkheid over de kleding zoals in het beleid staat beschreven. Het kledingpakket kost ongeveer €150, dus je kunt nagaan dat we je vragen er voorzichtig mee om te gaan.

Als jij nog geen borg hebt betaald of hier nog geen akkoord voor incasso voor hebt afgegeven moet je op 5 september een machtiging invullen. Ben je al langer lid van Olhaco? Dan heb je deze borg al betaald en hoef je nu dus niets te doen. Wij hebben een lijst met de mensen die dit nog wel moeten afgeven.

Schema en doorloop 5 september

Hier vind je het schema wanneer je als team en trainer/coach verwacht wordt in sporthal Trasselt. Houd je ook aan dit tijdstip. De eerste teams starten om 17.30 uur met de kleding ophalen en de laatste teams gaan om 21.45 uur op de foto.

Wanneer je in de hal komt mag je naar de juiste uitgiftetafel. Je ontvangt een tasje met jouw kleding en tekent voor de ontvangst. Vervolgens kun je je omkleden in de kleedkamer om op de teamfoto te gaan. Daarna ga je als team op de foto.

Trainers/coaches gaan in de hoody (trainingsjack) op de foto. Ben je zowel spelend lid als trainer? Let er dan op dat je 2x (of vaker) op de foto moet.

Ben je een nieuw lid en heb je nog geen kledingmaten doorgegeven? Dan kun je op 5-9 terecht bij de ‘vragen-tafel’. Neem wel je kleding en schoenen mee voor de foto, waarschijnlijk kun je een (reserve)shirt aan.

Geen akkoord voor gebruik foto’s

Wil je niet dat de teamfoto ingezet wordt ter promotie? Geef dit dan aan bij de vragen-tafel en fotograaf. Er wordt dan ook een versie zonder jou gemaakt die wel ter promotie gebruikt kan worden.

Extra informatie dames

We hebben alvast een bericht voor alle meisjes en vrouwen die een damesmaat wedstrijdshirt hebben besteld (34-48). Helaas zijn deze wedstrijdshirts in de verkeerde stof geleverd. Dit wordt de komende weken door Erima opgelost, alleen moet er tot die tijd wel in de geleverde wedstrijdshirts gespeeld worden. Je zult vanavond ontdekken dat deze wat ruimer vallen. Dat ligt dus niet aan het feit dat je de verkeerde maat hebt besteld, maar aan de geleverde stof/model van het shirt. Het is dus niet de bedoeling dat je nieuwe maten doorgeeft, je zult even geduld moeten hebben. Wanneer de goede shirts binnen zijn zorgen we dat je deze kunt ruilen.

Vragen

Heb je vragen over het kledingbeleid of over de uitgifte op maandagavond 5 september? Mail je vraag dan naar marketing@olhaco.nl.

Ook is sportcafé ’t Web geopend tijdens de uitgifte zodat je met je team gezellig een drankje kunt doen na afloop.

 

Tot 5 september! 😊

Met vriendelijke groet,

De kledingwerkgroep

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven