Nieuwe samenwerking met Herqua Sports en ERIMA voor clubkleding Olhaco

Vanaf seizoen 2022-2023 spelen alle leden van Volleybalvereniging Olhaco in nieuwe wedstrijdkleding. Om dit tot stand te laten komen is een groep vrijwilligers al sinds het najaar van 2021 actief. In samenspraak met het bestuur zijn al enkele knopen doorgehakt. Wij zijn als club dan ook blij te kunnen melden dat wij een nieuwe samenwerkingspartner hebben gevonden in Herqua Sports uit Hoogeveen. In samenwerking met ERIMA leveren zij de komende jaren onze wedstrijdkleding en gerelateerde volleybalproducten.

Herqua Sports

Herqua Sports is gevestigd aan de Schutstraat in Hoogeveen. Al bijna 40 jaar is het familiebedrijf actief. Ze zijn gestart met surf artikelen en inmiddels uitgegroeid tot een grote sportzaak voor diverse sporten. Het teamsport gedeelte is nieuw voor Herqua, ze hebben ontzettend veel zin om hiermee aan de slag te gaan. Dit geeft ons als club ook veel mogelijkheden om mee te denken in bijvoorbeeld het aanbod.

We zijn als bestuur en kledingwerkgroep erg blij om opnieuw met een Hoogeveense partner de samenwerking omtrent de kleding aan te gaan!

ERIMA

Olhaco is blij dat de samenwerking met ERIMA verlengd is. Niet alleen het bestuur, ook de leden zijn erg tevreden. Dit bleek uit de enquête die door ruim een derde van de leden is ingevuld. Hierin gaf de ruime meerderheid aan voorkeur te hebben voor het merk ERIMA. Dit was een belangrijke pijler voor de kledingwerkgroep.

In ERIMA hebben wij een totaalleverancier. Er zijn andere merken meegenomen in de overweging, maar deze vielen af door bijv. een beperkt aanbod in indoor kleding, of kleurgebruik. Ook de nieuwe Six Wings lijn van ERIMA, waarop de keuze voor de trainingspakken gevallen, is viel goed in de smaak.

Nieuwe stijl

Een nieuwe lijn voor vijf jaar betekent ook een nieuw ontwerp en nieuwe keuzes in bijvoorbeeld kleurgebruik. De afgelopen keer werd er gekozen om het ontwerp van het shirt redelijk gelijk te houden. Veel leden zijn nu toe aan iets nieuws, dit bleek uit de eerder genoemde enquête. Meermaals kwam de opmerking dat ze liever geen wit wedstrijdshirt zien voor de nieuwe lijn. De kledingwerkgroep was het dus over één ding eens, het ontwerp voor het wedstrijdshirt wordt anders.

We zijn erg blij met het nieuwe ontwerp. Deze is te zien op onderstaande afbeeldingen. Dit ontwerp is gemaakt door de ontwerpers van ERIMA, op basis van de input van de kleding werkgroep. Het ontwerp werd op de Algemene Ledenvergadering erg goed ontvangen en ook de sponsoren zijn tevreden.

Wedstrijdshirt standaard

Wedstrijdshirt libero

Het wedstrijdbroekje blijft hetzelfde, de zwarte zoals we die nu ook gebruiken. De inspeelshirts krijgen een nieuw kleurtje, deze worden oranje en hierop zal het logo van Herqua Sports zichtbaar zijn. De hoodies worden ook oranje, gecombineerd met een zwarte trainingsbroek uit de Six Wings lijn van ERIMA.

Met deze nieuwe lijn denken wij een opvallende, frisse uitstraling te hebben gevonden. Door de kleuren blauw en oranje is het ook erg herkenbaar dat het om Olhaco gaat. We kunnen niet wachten tot iedereen volgend seizoen in de kleding rondloopt!

Ledenvoordeel bij Herqua Sports

Met deze nieuwe samenwerking is er niet alleen voor de club, maar ook voor de leden voordeel. Zo krijgen zij 10% korting op volleybalkleding in de winkel en online. Daarnaast wordt er tijdens de start van het nieuwe seizoen weer een schoenen actie georganiseerd, waarbij de leden met 20% korting nieuwe volleybalschoenen kunnen aanschaffen.

Wil jij iets aanschaffen? Geef in de winkel aan dat je van Olhaco bent en dan wordt de korting bij de kassa verrekend. Online kun je de volgende code gebruiken bij bestellingen: olhaco10

Mis jij nog iets in het assortiment? Laat het dan gerust weten via marketing@olhaco.nl, dan kijken wij samen met Herqua Sports naar de mogelijkheden.

Op de foto boven het artikel zie je v.l.n.r. Wouter Wilken (ERIMA), Arnold Heerts (Olhaco), Bas Schipper en Frits van der Veen (Herqua Sports). Frits toont hier het nieuwe inspeelshirt.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven