Anton Benjamins benoemd tot erelid van Olhaco

Anton Benjamins is tijdens Algemene Ledenvergadering van Olhaco benoemd tot erelid. Na de opening door de voorzitter werd er een punt aan de agenda toegevoegd nl. Anton Benjamins. Hij heeft veel betekend voor de volleybalclub en vervulde in meer dan 50 jaar diverse functies binnen de club. Hij was zeer verrast door zijn eervolle benoeming.

Door Reinier de Boer

Voorzitter Arnold Heerts sprak Anton kort toe en haalde daarbij aan dat de clubman in hart en nieren van grote betekenis is geweest voor volleybalvereniging Olhaco. Ook was het fijn om te zien dat Anton de laatste paar competitiewedstrijden weer als toeschouwer aanwezig was bij de wedstrijden van Dames- en Heren 1. In de coronaperiode is Anton erg voorzichtig geweest en dat was zeer begrijpelijk gaf de voorzitter aan. Anton was een tijd geleden al in het zonnetje gezet toen hij stopte met officiële functies binnen Olhaco.

50 jaar actief binnen de club

De voorzitter haalde in zijn speech aan dat Anton binnen Olhaco veruit de langste lijst met functies heeft die door hem werden bekleed. Vanaf 1969 tot en met 2019 was hij onafgebroken actief binnen een functie bij Olhaco, een ongekende lijst. Hij was onder andere algemeen bestuurslid, voorzitter toernooicommissie, van 1975 tot en met 2001 secretaris Algemeen Bestuur, lid technische commissie, voorzitter technische commissie, waarnemend voorzitter sponsor en pr commissie, algemeen adjunct.

Naast de vele bestuurlijke functies was hij ook jarenlang verdienstelijk en fanatiek speler van Heren 1 en was hij trainer/coach van diverse teams. Het Algemeen Bestuur heeft dan ook unaniem Anton Benjamins in de ledenvergadering voorgedragen om te benoemen tot erelid. De Algemene Ledenvergadering stemde volledig in met de benoeming van Anton Benjamins tot erelid van Olhaco.

Anton ontving een oorkonde, een boeket bloemen en een tegoedbon uit handen van voorzitter Arnold Heerts. Anton was zeer vereerd met zijn benoeming.

anton benjamins erelid volleybalvereniging olhaco

 

Gefeliciteerd Anton, zeer verdiend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven