Aangepast trainingsschema i.v.m. gemeenteraadsverkiezingen

In verband met de gemeenteraadsverkiezingen die in Hoogeveen worden gehouden op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 zijn niet alle sporthallen beschikbaar om te trainen. Voorheen werd er in Trasselt gestemd in de kantine, maar door de coronamaatregelen is er dit jaar evenals met de Tweede Kamer verkiezingen uitgeweken naar de sporthal zelf. Daardoor kunnen veel teams niet trainen op hun eigen tijd en/of locatie.

De wedstrijdcommissie heeft flink gepuzzeld om het toch voor alle teams mogelijk te maken om te trainen. Eerder zijn de trainers van de betreffende teams al ingelicht. Hieronder is het aangepaste trainingsschema te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven