Rob Houthooft neemt afscheid van het bestuur

Afgelopen december heeft Rob Houthooft besloten om na 4,5 jaar te stoppen in het bestuur van Olhaco. Rob was jarenlang Vicevoorzitter, maar door het ontbreken van een voorzitter functioneerde hij ook jaren als voorzitter. Daarnaast was hij ook nog voorzitter van de marketingcommissie en ondersteunde hij veel penningmeesters met de financiële taken.

Omdat het in december lastig was om Rob goed te bedanken is dit tijdens de Algemene Leden Vergadering gedaan.  Wij danken Rob hartelijk voor zijn grote inzet de afgelopen jaren. We zullen hem missen maar weten ook dat we altijd bij hem terecht kunnen voor advies. Rob, bedankt!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werden ook twee bestuursleden herkozen. Arnold Heerts werd herkozen als voorzitter van de vereniging. Nadine Knol werd herkozen als voorzitter van de marketingcommissie.

Op de foto overhandigt Arnold Heerts een bloemetje en cadeau aan Rob Houthooft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven