Heren 2 Olhaco Promoveert Naar Tweede Divisie

Goed nieuws voor de mannen van Olhaco Heren 2, door het terugtrekken van een team mogen zij komend seizoen aantreden in de Tweede Divisie!

De afgelopen seizoenen kwam het team uit in de Derde Divisie. In de twee onafgemaakte seizoenen draaiden ze al mee in de top van de poule. Dat het nu via een andere weg gelukt is om toch te promoveren maakt de nieuwe coach Sander Klok blij.

De onverwachte promotie naar de Tweede Divisie is voor ons als Heren 2 een mooie uitdaging! Op dit niveau zijn er veel teams met de nodige jaren ervaring. Voor veel van onze spelers is het een nieuwe stap en ook voor mij als startende trainer zal dit een mooie klus worden. Dit neemt niet weg dat ik er ontzettend veel vertrouwen in heb dat we gaan slagen op dit niveau!

Heren 2 is een mooie mix van een aantal ervaren spelers en jonge talenten, maar er is ook nog ruimte voor nieuwe spelers. Ben je geïnteresseerd om bij Olhaco Heren 2 te spelen? Neem dan zeker contact op met de TC via tc-olhaco@outlook.com!

Heren 2 zal in seizoen 2021-2022 spelen in de Tweede Divisie A. Daar komen zij teams tegen als Side-Out HS1, Lycurgus 2 en 3, Emmen HS1 en Sudosa-Desto HS2. Voor de trouwe supporters; de tijd van de thuiswedstrijden van Heren 2 is komend seizoen gewijzigd. Zij spelen om 15.30 uur hun thuiswedstrijden in sporthal Trasselt. Op naar een succesvol seizoen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven