Concept Teamindeling 2021-2022 bekend

Technische Commissie

Namens de TC willen wij een ieder in kennis stellen van het concept teamindeling voor het seizoen 2021 – 2022. Dit concept zal i.v.m. de AVG via de mail naar alle leden verstuurd worden. Mochten jij en eventueel je ouders deze niet hebben ontvangen, vraag deze dan op bij de TC. En geef direct het juiste mailadres door via ledenadministratie@olhaco.nl, zo ontvang je alle belangrijke informatie van de club.

Het concept teamindeling is mede tot stand gekomen op basis van de huidige ledenlijst van Olhaco, gesprekken met trainers, spelers en ouders daar waar het mogelijk was. Hierbij is geprobeerd met ieders wensen rekening te houden, maar helaas lukt dat niet altijd.

De TC wil benadrukken dat dit een concept is. Het is mogelijk dat er nog zaken veranderen. Dit wordt uiteindelijk kenbaar gemaakt via de definitieve teamindeling.

Als er vragen of opmerkingen zijn willen wij als TC vragen om een e-mail te sturen naar het e-mailadres tc-olhaco@outlook.com.
Deze mail zal de TC dan zo snel mogelijk behandelen door contact met u op te nemen.

Check dus snel je mailbox als je dit nog niet had gedaan.

Geef een antwoord