Olhaco Online Pubquiz

Op vrijdagavond 28 mei organiseren wij de allereerste Olhaco Online Pubquiz! Vanaf 20.30 uur zullen de voorheen bingo masters je door deze gezellige pubquiz loodsen! De pub moet je zelf creëren, maar de quiz regelen wij. ✅

Deze quiz is voor alle leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. Met diverse thema rondes, waaronder natuurlijk ook een vragenronde over volleybal! 🏐

Word jij de kampioen van deze eerste online pubquiz? Geef je dan snel op via marketing@olhaco.nl onder vermelding van jullie teamnaam (wees creatief), de deelnemers in het team en één telefoonnummer waarop jullie te bereiken zijn. Houd bij de teamgrootte rekening met de geldende coronaregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven