De jeugd is weer aan het volleyballen!

De jeugd is weer aan het volleyballen!

Zaterdag 6 maart was het zo ver. De beachvolleybalvelden bij zwembad De Dolfijn waren gereed gemaakt. De jeugd tot 27 jaar mocht weer in teams volleyballen!

Van die mogelijkheid werd enthousiast gebruik gemaakt. Van half 10 tot half 4 is er fanatiek gebeacht. Het was voor de meesten wel weer even wennen, zeker in het zand, maar iedereen was blij dat er weer lekker gevolleybald kon worden.

Laten we hopen dat de rest van de leden ook snel weer kunnen aansluiten!

Meer foto’s kunnen worden gevonden in het volgende artikel van de Hoogeveensche Courant: https://hoogeveenschecourant.nl/hoogeveen/Beachvolleybal-in-de-winter-Olhaco-traint-buiten-op-beachvolleybalterrein-26629945.html 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven