NOJK – Uitslagen Halve Finales

Gisteren was het dan eindelijk zo ver voor een aantal teams: de halve finale ronde van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap! In Nieuwleusen, Borne, Ootmarsum en De Lutte gingen de teams de strijd aan. Met een mooi resultaat voor de mini meiden: ze hebben de finaleronde gehaald!

Aan het eind van de lange dag was het groot feest in Borne, waar de mini meisjes hun kruisfinale wisten te winnen! Dit betekent dat er sinds 9 jaar weer een team van Olhaco is die zich bij de beste 8 teams van Nederland op zijn niveau mag scharen. Een topprestatie! De meiden speelden de 1e wedstrijd gelijk tegen VCV, wonnen van Set-up ‘65 en verloren van Apollo 8 in de poule. In de kruisfinale wisten ze met 2-1 te winnen van Flash Veendam. De meiden mogen op 11 april in Panningen spelen om het beste team van Nederland te worden. Heel knap gedaan! ?


[foto: Mini Meisjes N6]

Meisjes A was ook dichtbij een plek in de finaleronde. Ze wisten gelijk te spelen tegen Set-up ‘65, ze verloren van Rivo, speelden gelijk tegen Dynamo Tubbergen en wonnen van Flash Veendam. Dat betekende een plek in de kruisfinale waar ze helaas net aan het kortste eind trokken tegen Alterno (2-1).


[foto: Meisjes A]

Meisjes B zat in een spannende poule en speelde 3x gelijk, tegen Emmen’95, Sudosa-Desto en Taurus. Ze wonnen van Veendam. Helaas betekende dit op 2 punten verschil de 3e plaats in de poule en daarmee was de dag voorbij.


[foto: Meisjes B]

Jongens A speelde in De Lutte in een sterke poule. Ze verloren de eerste potjes van SV Dynamo, VC Sneek en Sudosa-Desto. Toen er geen zicht meer was om door te gaan maakten de jongens in de laatste wedstrijd duidelijk dat ze niet voor niks waren gekomen en ze wonnen van Trivos.


[foto: Jongens A]

Goed gedaan allemaal. Organisatie, begeleiding en scheidsrechters bedankt voor weer een mooie dag vol volleybal! Volgend weekend zijn de meeste teams nog vrij en dan gaat de competitie het weekend daarna weer vol van start! ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven