Maatregelen als gevolg Coronavirus

Beste Olhaco leden, en ouders,

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen kondigde het kabinet vandaag aan dat evenementen met meer dan 100 aanwezigen geen doorgang kunnen vinden.
De Nevobo heeft naar aanleiding van deze maatregelen besloten alle wedstrijden in het hele land in ieder geval tot en met 31 maart aanstaande af te lasten.

De Nevobo adviseert in haar bericht van vandaag daarnaast aan de verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als ook bijeenkomsten met grote groepen.

De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht.

Als bestuur hebben we vanavond in een ingelaste vergadering vanzelfsprekend besloten de maatregelen en adviezen van de Nevobo op de volgen, alsmede een aantal eigen beslissingen te nemen en verenigings breed uit te voeren.

Dit houdt het volgende in;

  • Tot en met 31 maart aanstaande geen wedstrijden in competitie verband of daarbuiten voor alle teams van Olhaco (zowel Nevobo als recreanten in de Knapper Competitie).
  • Tot en met 31 maart aanstaande geen trainingen onder de verantwoording van Olhaco voor alle teams van Olhaco (zowel Nevobo als recreanten in de Knapper Competitie).
    (de trainingen van vandaag zijn ook niet doorgegaan).
  • De kantine zal tot nader order gesloten blijven met uitzondering van de noodzakelijk te houden vergaderingen.
  • De Hollandse Avond op 21 maart aanstaande in onze kantine zal niet doorgaan en indien mogelijk worden uitgesteld naar een latere datum.

Wij zullen u allen op de hoogte blijven houden van de verdere ontwikkelingen en eventuele veranderende adviezen van de Nevobo.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Arnold Heerts
Voorzitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven