Olhaco Minikamp 2019

Ons eerste minikamp (en zeker niet de laatste) is weer voorbij. Wat hebben we ervan genoten!  De mini’s zijn zo lief geweest om de begeleiders een goede nachtrust te bezorgen, nogmaals bedankt daarvoor.

Het minikamp van Olhaco ging vrijdag van start met een leuke speurtocht door het park. Na het eten was het groot feest met de kinderdisco in de kantine. In de sporthal lagen er allemaal luchtbedden klaar, want de mini’s moesten natuurlijk wel een goede nachtrust hebben.

Zaterdag zijn we gestart met een ‘sta op’ lied en ochtendgymnastiek. Daarna hebben we samen ontbeten en zijn we begonnen aan de Oud Hollandse spelletjes. Fanatiekelingen!Door de spelletjes kregen we toch wel een beetje honger. Gelukkig stonden er pannenkoeken op het menu. Na de lunch was er tijd om vrij te spelen. De stormbaan van 20 meter viel goed in de smaak. Tot slot heeft iedereen zijn eigen shirt ontworpen.

Wij willen alle begeleiders bedanken voor de hulp! Wij kijken nu alweer uit naar Olhaco mini kamp 2020!

Groetjes van de mini activiteiten commissie,

Marloes, Dagmar, Lauren, Lars en Lisanne

(Klik op de foto om de foto te vergroten)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven