Interview: Minicommissie

Minicommissie
Voor dit interview spraken we Lisanne (D1), al sinds 2015 lid van de minicommissie.

Wie zitten er allemaal in de commissie en wat doen zij? 
Mark Kampman à Voorzitter, hij hakt de knopen door wanneer er een beslissing gemaakt moet worden en is contactpersoon voor het bestuur en neemt deel in de Technische Commissie.
Tom Stelpstra à Hij gaat over de technische zaken, hij kijkt welk niveau de teams hebben en wat de nieuwe teamindeling wordt.
Helma Kat en Hillegonde de Niet à Hoofdtrainers, zij sturen de minitrainers aan en zijn aanwezig op de donderdagen in de hal. Aan het begin van het seizoen organiseren zij de trainersbijeenkomst. Daarnaast definieert Helma iedere week de trainingsdoelen voor de teams en regelt zij de wedstrijdkleding.
Dagmar Schoemaker, Marloes Hendriksen, Lisanne Coelingh en Lauren Everts à Activiteitencommissie, zij organiseren activiteiten voor de mini’s naast het volleybal, ze hebben een hele activiteitenkalender opgesteld en in juni organiseren zij het kamp voor de mini’s.
Tim Jonkman en Lisanne Coelingh à Toernooien, ieder mini-toernooi wat in Trasselt plaatsvindt moet tot in de puntjes geregeld worden, hier zorgen zij voor.
Dagmar, Tom of Mark is elke donderdag aanwezig in de hal. Zij zijn het aanspreekpunt voor spelers en ouders.

Samen zijn we verantwoordelijk voor de mini afdeling en we zijn blij met elke inzet hiervoor. We hebben voor deze grote groep veel mensen die op wat voor manier dan ook hun steentje bijdragen. We zijn trots op deze mooie afdeling van de vereniging!


Hebben jullie nog mensen nodig in de commissie?
We blijven altijd op zoek naar mensen en vrijwilligers. We kunnen er niet zonder. Er komen steeds meer mini’s bij, dus er zijn vooral steeds meer minitrainers nodig. Een extra hoofdtrainer zou dan ook niet verkeerd zijn. Lijkt het je leuk om een miniteam training te geven? Meld je dan aan via minicommissie@olhaco.nl.


Hoeveel tijd steek jij gemiddeld in deze commissie?
Dat hangt heek erg af van de activiteiten en toernooien. Ik denk gemiddeld 2 à 3 uur per week. In de weken dat er een minitoernooi in Trasselt is of dat we een activiteit hebben iets meer, in andere weken misschien minder. We hebben tijdens een heel seizoen ongeveer 3 tot 5 minitoernooien en van september tot juni is er ongeveer iedere maand 1 activiteit. Vooral de hoofdtrainers steken er ook veel tijd in, zij zijn om en om aanwezig bij de donderdagtrainingen en ondersteunen de trainers.


Waarom vind je het leuk om in de minicommissie te zitten?
We hebben een mooie groep, waarvan iedereen serieus bezig is om het voor de mini’s zo leuk mogelijk te maken bij Olhaco. Er wordt ook goed naar de kinderen gekeken. Het is dan leuk om die blije koppies te zien tijdens het volleyballen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven