Olhaco on tour

Uiteraard was Olhaco weer te vinden op het Meerdaags Jeugd Toernooi in Doezum, oftewel MJT Doezum!

Van woensdag tot en met zaterdag hebben meisjes B en A, jongens B en de begeleiders alles gegeven!
Meisjes B mocht het spektakel voor de eerste keer meemaken. En wat hebben ze genoten! Met een mooie achtste plaats hebben ze het toernooi afgesloten.
De A’s hadden ook een gezellig toernooi. Na het behalen van de winnaarspoule werd een mooie vijfde plek bemachtigd!

Jongens B was ook voor het eerst in jaren weer van de partij. Het team bestond uit 3 gastspelers van DOK Dwingeloo, VC Zwolle, Side out Slagharen en natuurlijk niet te vergeten: de jongens B van Olhaco. De jongens hebben de tegenstanders alle hoeken van het veld laten zien. Met een derde plek en een mooie beker hebben ze het toernooi af mogen sluiten (en een contract bij Olhaco getekend?).

Ook werd er op het MJT nog de publieksprijs ‘laiverdje van het publiek’ uitgereikt. Dit jaar heeft Martijn Bloema aka Patrick (jongens B) hem in de wacht gesleept. Martijn, 13 jaar, is de Hollandse schlagerkoning van het MJT, vraag hem een liedje te zingen en hij houdt niet op (tot de beveiliging het mooi vond geweest). Martijn heeft zichzelf ook al aangeboden bij Olhaco H1, aangezien hij kampioen was geworden met JB1 afgelopen seizoen, hij wacht nog op reactie van coach Dennis Luider.

Naast het volleybal was de sfeer uitermate goed. Ook de traditie van soep en knakworst werd weer voortgezet, een welkome maaltijd na een leuke avond in de feesttent.

Het zit er helaas weer op, iedereen kijkt alweer uit naar volgend jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven