Volleybalcompetitie begint met zware duels voor Olhaco

Hoogeveen – Voor de volleyballers en volleybalsters begint komend weekend de nieuwe competitie. De dames van Olhaco starten met een thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto 2 uit Assen.

De heren van Olhaco gaan op bezoek bij promovendus ZVH in Zevenhuizen. Voor beiden kan men van een zware competitiestart spreken.

Dames treffen lastige tegenstander

De dames van Olhaco beginnen zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto 2 uit Assen. Dat is geen gemakkelijk begin voor de ploeg van trainer Mohamed Romdhane. De dames van Olhaco werden afgelopen seizoen vierde en willen graag dit seizoen hoger eindigen. Vorig seizoen zat een hogere positie er ook in, maar door blessures daalde de ploeg naar de vierde plaats. In die periode ontmoette Olhaco ook Sudosa-Desto 2 dat in Hoogeveen met 1-3 won. Daarvoor zullen de Hoogeveense dames graag revanche willen nemen, maar opnieuw heeft de ploeg met een blessure te maken. Nienke Zandstra scheurde opnieuw haar voorste kruisband af en aan haar blessureleed lijkt maar geen einde te komen. Afgelopen weekend speelde Olhaco in de eerste bekerronde en won met 2-1 van Emmen en verloor met 2-1 van Krekkers. Dat zijn veelbelovende uitslagen en die zullen vertrouwen geven voor de zware seizoenstart tegen Sudosa-Desto 2. De wedstrijd Olhaco-Sudosa-Desto 2 begint zaterdag in sporthal Trasselt om 18.30 uur.

Heren spelen tegen oud-landskampioen

De heren van Olhaco starten de competitie met een uitwedstrijd tegen promovendus ZVH uit Zevenhuizen. De ploeg had verschillende namen en Nesselande is misschien de bekendste. Onder die naam werd de ploeg verscheidene keren landskampioen en bekerwinnaar. Nadat de club vanaf 2011 Rivium Rotterdam heette, heet de ploeg nu CAS-CRM/ZVH. Olhaco mocht als negende in de Topdivisie blijven en nummer tien VoCASA, dat tiende werd, uiteindelijk ook. Olhaco wil de competitie beter starten dan vorig seizoen toen het bij Sliedrecht met 3-1 verloor. De wedstrijd ZVH-Olhaco begint in Zevenhuizen om 19.30 uur.

bron

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven