Concept teamindeling ONLINE!

Concept teamindeling seizoen 2017-2018

Het is zover, de voorlopige teamindeling is een feit. We willen benadrukken dat deze voorlopig is. Dat betekent dat er nog wijzigingen (*) kunnen komen.
Het seizoen is voor de meeste leden (bijna) afgelopen, daarom zullen voor de meeste teams per aug/sept in de nieuwe samenstelling getraind gaan worden.

Link naar pagina concept teamindeling 2017-2018

We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om elke speler/speelster in te delen in dat team dat wat het beste past voor wat betreft niveau, positie en indien mogelijk persoonlijke voorkeur. Toch moeten er op een gegeven moment keuzes gemaakt worden, waardoor het kan voorkomen dat een aantal leden mogelijk toch enigszins teleurgesteld zal zijn. Dit vinden we uiteraard erg jammer, maar met zoveel teams en zoveel leden zullen we daar nooit aan ontkomen.
De teamindeling komt tot stand na overleg:
– tussen de (hoofd)trainers,
– de informatie over/van de speeler/speelster zelf, (blijft hij/zij komend seizoen spelend lid)
– de Technische Commissie (TC)
De (hoofd)trainers richten zich op het individuele, volleybal-technische niveau en het samenstellen van de teams. De trainers kennen de spelers en speelsters het beste en zij hebben de volleybalexpertise in huis om een gedegen advies te geven. De TC komt dan uiteindelijk tot een indeling aan de hand van die adviezen, de nu bekende gegevens van het lid en het totale verenigingsbelang.

Voor sommige teams hebben we al wel trainers benaderd, maar als zij nog geen definitief akkoord hebben gegeven bij de publicatie van de teamindelingen, hebben wij hen nog niet op de teamindelingen vermeld.

Er zijn nog vacatures voor trainers voor jeugdteams. Mocht je interesse hebben dan horen wij het graag.

Heeft u nu al vragen of opmerkingen dan kunt een mail sturen naar tc-olhaco@outlook.com

Ouderavonden
Het doel is om ouderavonden te organiseren voor jeugdteams en senioren-teams waar relatief veel jeugdleden in spelen. Via deze ouderavonden geven we informatie over het aanstaande volleybalseizoen. Daar kunnen ook algemene vragen gesteld worden. Zodra de planning van de ouderavonden klaar is, informeren we je.

Wijziging:
* 1 juni:
– aanpassing MC3 Maria Manokiam was dubbel vermeld. Noa de Jong was niet vermeld.
– Annemart Kleine toegevoegd aan teamindeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven