Heren Olhaco hopen op verrassing tegen Zaanstad

Hoogeveen – De heren van Olhaco hebben als doel gesteld het bereiken van de negende plaats, waardoor er nog een kleine kans is zich te handhaven in de Topdivisie.

De ploeg van trainer Dennis Luider ontvangt nummer twee Zaanstad. De dames van Olhaco gaan op bezoek bij Sudosa/Desto 2 in Assen. Deze ploeg begon goed, maar is inmiddels afgezakt naar de zevende plaats.

Heren

De heren van Olhaco spelen een thuiswedstrijd tegen titelkandidaat Zaanstad uit Koog aan de Zaan. Zaanstad won vijf van haar laatste zes duels en leed alleen tegen DIO/B een nederlaag. Olhaco won twee van de laatste zes duels. Olhaco putte moed uit de 2-3 overwinning bij Donitas. De ploeg van Dennis Luider verloor haar laatste vier thuiswedstrijden en de Hoogeveners wonnen voor het laatst in eigen huis op 3 december 2016 tegen Donitas. Trainer Luider heeft zijn zinnen gezet op de negende plaats en daar staat Olhaco een punt vanaf.

De ploeg zal de nodige punten moeten halen, want ook de concurrentie pakt de laatste weken punten. Nummer elf Olhaco zal waarschijnlijk drie zeges moeten boeken, maar treft nummer een Sliedrecht, nummer twee Zaanstad en nummer zes Compaen en dat is geen gemakkelijk programma. Er zal een Houdini-act aan te pas moeten komen om zich nog te kunnen handhaven. In het seizoen 1994/1995 lukte dat voor het laatst toen Olhaco de laatste vijf duels moest winnen voor handhaving en dat ook deed, waardoor het in de eerste divisie bleef. Olhaco zal in supervorm moeten zijn om het sterke Zaanstad te kunnen verslaan. De wedstrijd Olhaco-Zaanstad begint morgen om 18.30 uur.

Dames

De dames van Olhaco gaan op bezoek bij nummer zeven Sudosa/Desto 2. De dames uit Assen begonnen sterk, maar door vier verloren duels op rij zakte de ploeg naar de zevende plaats. Olhaco won haar laatste drie duels en zal moed hebben geput uit de knappe 3-2 zege op De Bevers. In Hoogeveen verloor Olhaco met 1-3 en de Hoogeveense dames willen daarvoor graag revanche nemen.

bron

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven