Heren Olhaco komen te kort tegen concurrent VoCASA

Hoogeveen – De heren van Olhaco hebben een 1-3 nederlaag geleden tegen VoCASA uit Nijmegen. Anderhalve set speelde Olhaco goed, maar daarna zakte de ploeg naar een bedenkelijk peil en liet VoCASA terugkomen in de wedstrijd.

Door de nederlaag zakte Olhaco naar de elfde plaats en degradatie lijkt nauwelijks meer te voorkomen. Theoretisch kan het nog, maar dan zullen de laatste vier duels gewonnen moeten worden.

‘Topdivisie is groot avontuur’
Aanvoerder Ben van Noorden houdt de moed erin door te zeggen dat handhaving nog steeds mogelijk is, maar hij is realistisch en geeft toe dat het zeer lastig gaat worden. ‘We moeten nog tegen drie topploegen en uit bij Donitas hebben we het ook altijd moeilijk. De topdivisie is een groot avontuur. Voor de winterstop deden we het goed, maar in de tweede helft van de competitie verloren we te vaak. Andere teams zijn beter geworden en hadden een antwoord op ons spel.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven