Dames Olhaco maken geen fout tegen Annen: ‘We bereikten een goed niveau’

Annen – De dames van Olhaco hebben in het uitduel met hekkensluiter Annen geen fout gemaakt.

De ploeg van trainer Mohamed Romdhane won met 0-4 via 9-25, 19-25, 20-25 en 13-25. Door deze zege kwam Olhaco steviger op de derde plaats te staan.

Olhaco begon de eerste set met Margit Habing, Lisanne Coelingh, Marloes Groeneveld, Elizanne de Vries, José Dorland, Lisanne van de Sleen en Marloes Prins. Olhaco begon onzeker en keek direct tegen een 7-2 achterstand aan, maar door een goede serviceserie van Lisanne Coelingh kwamen de gasten terug tot 7-17. Vervolgens won Olhaco de set eenvoudig met 9-25. De tweede set begon Olhaco in dezelfde opstelling. Het was lastig voor de gasten om hun eigen spel te spelen tegen deze tegenstander. De pass lag goed waardoor Margit Habing het spel afwisselend kon verdelen. Olhaco won de set met 19-25.

Lange rally’s

In de derde set gaf Annen iets meer tegengas en er waren enkele lange rally’s, maar Olhaco hield het hoofd koel en won de set met 20-25. In de vierde set kwam Annemarie Stevens in het veld voor José Dorland, de rest van de opstelling bleef gelijk. Halverwege de set kwam Chloë Huizinga in het veld voor Margit Habing. Annen had het in deze set opgegeven en door een aantal mooie services en aanvallen van Olhaco wonnen de Hoogeveense dames gemakkelijk met 13-25.

Marloes Prins van Olhaco was tevreden met de overwinning. `We hebben in deze wedstrijd niet ons eigen niveau gehaald, maar we hebben gedaan wat we moesten doen: met vijf punten naar huis en daar zijn we erg blij mee. Volgende week zijn we vrij, maar we maken ons op voor de wedstrijd tegen de Bevers.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven