Olhaco verder in degradatienood

Dordrecht – De heren van Olhaco hebben een dure 3-0 nederlaag geleden tegen nummer tien Next Volley Dordrecht. De verschillen waren in de eerste twee sets miniem, maar in de laatste set was Dordrecht de betere ploeg.

De setstanden waren 28-26, 31-29 en 25-16. Door de nederlaag staat Olhaco negende met zestien punten uit zeventien duels. Dordrecht heeft vijftien punten uit zestien wedstrijden. De nummers 9, 10, 11 en 12 degraderen.
Afstand naar veilige plek is groot

De afstand met plaats acht is zeven punten. Zaterdag ontvangt de ploeg van trainer Dennis Luider, die ook volgend jaar trainer van Olhaco is, om 18.30 uur VoCASA uit Nijmegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven