Heren Olhaco vechten voor laatste kans op lijfsbehoud

Hoogeveen – De heren van Olhaco spelen morgen de wedstrijd van de waarheid. De ploeg van trainer Dennis Luider, die zijn contract met een jaar verlengde, ontvangt nummer elf Vocasa uit Nijmegen.

De gasten hebben twee punten minder en Olhaco heeft maar een keus om nog kans op handhaving te houden dat is winnen met 3-0 of 3-1. De dames van Olhaco gaan op bezoek bij hekkensluiter Annen.

Debutant heeft pech

Debutant Olhaco heeft pech dat de NeVoBo een reorganisatie doorvoert en dat de laatste nummers vier van de Topdivisie rechtstreeks degraderen. Olhaco staat nu negende en zal minstens achtste moeten worden. Die afstand is aanzienlijk en de ploegen die onder Olhaco staan beginnen zich ook te roeren. Olhaco verloor zaterdag met 3-0 van Dordrecht dat op een punt kwam. Vocasa staat elfde en heeft maar twee punten minder en ook nog een wedstrijd minder gespeeld. Met nog vijf wedstrijden staat het water Olhaco tot de lippen en zal het een aantal keren moeten winnen om de kans op lijfsbehoud te behouden. Vocasa heeft het vrij moeilijk en verloor de laatste vijf duels, terwijl Olhaco de laatste drie verloor. In Nijmegen won Olhaco knap met 2-3. Ook Vocasa vecht voor haar laatste kans op handhaving en daardoor belooft het een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd Olhaco-Vocasa begint morgen in Trasselt om 18.30 uur.

Dames zijn weer op de goede weg

De dames van Olhaco brengen een bezoek aan hekkensluiter Annen. Olhaco staat derde en won van de laatste vijf wedstrijden drie keer en dat waren allemaal thuiswedstrijden. De laatste keer dat Olhaco een uitwedstrijd won was op 12 november 2016. Annen verloor haar laatste zeven duels en Olhaco mag tegen deze tegenstander eigenlijk geen fout maken. In Hoogeveen won Olhaco met 4-0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven