Dames Olhaco krijgen bezoek van DIO/Bedum

Hoogeveen – De volleybalcompetitie wordt na een twee weken durende pauze hervat voor de laatste beslissende fase.

De heren van Olhaco spelen een uiterst belangrijke wedstrijd tegen Dordrecht. De dames van Olhaco spelen een thuiswedstrijd tegen nummer tien DIO/Bedum. De dames van Olhaco staan momenteel vierde en kenden een moeilijke fase met een overwinning uit de laatste drie wedstrijden. De ploeg is vrijwel weer compleet behalve Nienke Zandstra, die in april na een langdurige blessure de training weer hervat. DIO uit Bedum is bezig met een opmars, want de Groningse dames wonnen hun laatste drie duels en staan tiende met 32 punten. DIO versloeg niet de minste ploegen, want Reflex, Annen en Sudosa 2 werden aan de zegekar gebonden. Olhaco heeft 45 punten en won in Bedum knap met 0-4. Olhaco wil zo lang mogelijk meedoen om de bovenste plaatsen en dan is een zege op DIO zeer welkom. Dat zal geen gemakkelijke klus worden, want DIO is in the winning mood. De wedstrijd Olhaco-DIO/B begint morgen om 18.30 uur in sporthal Trasselt.

Uiterst belangrijke wedstrijd

Voor de heren van Olhaco wordt het morgen een uiterst belangrijke wedstrijd. Olhaco moet nog zes wedstrijden spelen dit seizoen en moet minstens de achtste plaats halen. De ploeg staat nu negende en de afstand met plaats acht is zes punten. Olhaco gaat naar Dordrecht dat vier punten minder heeft en elfde staat. De komende weken speelt Olhaco tegen directe concurrenten en het is zaak die te winnen, zodat handhaving mogelijk wordt. In Hoogeveen won Olhaco met 3-0 van Dordrecht. Olhaco is gewaarschuwd, want Dordrecht won van toppers als Hengelo en Compaen. Als Olhaco echt voor handhaving gaat dan zal deze wedstrijd eigenlijk gewonnen moeten worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven