Olhaco genomineerd voor titel Meest gastvrije volleybalvereniging

Hoogeveen – Volleybalvereniging Olhaco is genomineerd voor ‘Meest gastvrije volleybalvereniging van Nederland’.

De club is doorgedrongen tot de laatste zes kanshebbers op de titel. Olhaco wordtbinnenkort op een thuisdag/avond, verrast met een bezoek van Mister Hospitality. Hij zal de club en thuishal aan de hand van de hospitality checklist beoordelen op een aantal punten van gastvrijheid. Tijdens de Week van het Sportplezier (4 tot en met 12 maart) wordt bekendgemaakt wie zich de meest gastvrije volleybalvereniging van Nederland mag noemen. De prijsuitreiking vindt plaats in het weekend van 11 en 12 maart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven