Heren Olhaco hebben dringend punten nodig

Hoogeveen – De heren en dames van Olhaco spelen komend weekend beiden een uitwedstrijd. De heren van Olhaco gaan op bezoek bij oude bekende Tilburg en de dames van Olhaco brengen een bezoek aan Veracles 2 in Groningen.

De heren staan op een negende plaats en dat zou aan het eind van de competitie net niet genoeg voor handhaving zijn. De ploeg van trainer Dennis Luider heeft de punten hard nodig. Olhaco treft morgenavond om 20.00 uur een oude bekende, want dan speelt de ploeg voor de vierde keer in de geschiedenis tegen Tilburg. Eerder verloor Olhaco in Hoogeveen nipt met 2-3 (106-109). In mei 2016 vocht Olhaco twee promotiewedstrijden uit, die beiden verloren gingen.

Heren willen revanche op Tilburg

Olhaco is uit op revanche en zal uit de komende wedstrijden heel wat punten moeten halen om minstens als achtste te kunnen eindigen. Tilburg verloor thuis maar een keer en staat zesde, maar heeft drie wedstrijden minder gespeeld dan Olhaco. Een lastig karwei en misschien kan Olhaco het huzarenstukje tegen DS (2-3 winst) in Tilburg herhalen.

Dames willen weer winnen

De dames van Olhaco boekten zaterdag een 3-1 zege op Sneek 3 en gaan zaterdag op bezoek bij nummer zeven Veracles 2. Veracles 2 heeft maar vijf punten minder en is voor Olhaco zeker in Groningen altijd een lastige tegenstander gebleken. Olhaco won twee van de laatste zes wedstrijden en Veracles 2 won er drie van de laatste zes. Wil Olhaco een rol van betekenis blijven spelen in de top van de tweede divisie dan is een zege op Veracles 2 zeer nodig. Olhaco zal wel in een optimale vorm moeten steken om Veracles 2 te kunnen verslaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven