Heren Olhaco willen stunten tegen DIO/B

Hoogeveen – De dames en heren van Olhaco spelen zaterdag beiden een thuiswedstrijd. De dames beginnen om 17.00 uur tegen Sneek 3 en de heren van Olhaco volgen om 20.00 uur met de noordelijke derby tegen DIO/Bedum.

De dames van Olhaco leek de slechte reeks met een aantal nederlagen op rij, gestopt te hebben met de 4-0 zege op Bolsward. Dat bleek echter niet het geval, want de ploeg van trainer Mohamed Romdhane verloor zaterdag onverwacht met 3-1 van Zwolle 2. Olhaco zakte daardoor naar de vijfde plaats.

Dames ontvangen nummer 3 Sneek

Olhaco ontvangt zaterdag nummer negen Sneek 3. Sneek 3 heeft tien punten minder, maar is de laatste weken goed in vorm, want het won haar laatste drie duels van Donitas 3, Reflex en Sudosa 2. In Sneek won Olhaco met nipt verschil met 1-3 en in de thuiswedstrijd heeft Olhaco ook dringend een zege nodig. De wedstrijd Olhaco-Sneek 3 begint zaterdag om 17.00 uur in sporthal Trasselt.

Heren hebben er zin in

De heren hebben hun mindere reeks wel kunnen stoppen door bij DS in Den Dungen knap met 2-3 te winnen. Daardoor steeg Olhaco weer een plaatsje en staat het nu negende, maar het moet minstens als achtste eindigen om niet in degradatieproblemen te komen. Olhaco ontvangt nummer vijf DIO uit Bedum. Van de laatste vijf duels won DIO er drie en opvallend is dat haar laatste vier wedstrijden allemaal in 3-2 eindigden. In Bedum verloor Olhaco met 3-1 en voor de beker verloor Olhaco met 0-2 van DIO. De Bedummers werden in de beker uitgeschakeld door eredivisionist SSS met miniem verschil. DIO is de grote favoriet in dit duel, maar Olhaco wil er weer een groot spektakel van maken in een kolkende sporthal. De wedstrijd Olhaco-DIO/B begint zaterdag om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven