Heren Olhaco willen herstel tegen DS

Hoogeveen – De heren van Olhaco zijn door vier nederlagen op rij van de zevende naar de tiende plaats gezakt en bevinden zich in de gevarenzone.

Olhaco gaat op bezoek bij DS in het Brabantse Den Dungen. De dames van Olhaco zoeken het dichterbij huis, want de ploeg van trainer Romdhane gaat op bezoek bij Zwolle 2.

De heren van Olhaco kenden een redelijke eerste helft van de competitie met een mooie plaats in de middenmoot, maar momenteel staat de ploeg tiende. De ploeg van trainer Dennis Luider heeft de punten dan ook hard nodig. Olhaco maakt de verre reis naar DS. DS begon sterk met vijf zeges in de eerste zes duels en zakte daarna weg en verloor vijf keer op rij. Toen Olhaco in Hoogeveen DS ontmoette was DS nog koploper, maar nu heeft het slechts twee punten meer dan Olhaco.

Geen gemakkelijke klus

Zaterdag won DS sinds lange tijd weer eens en versloeg DIO/B met 3-2. Olhaco kan bij winst DS passeren, maar een gemakkelijke klus is dat zeker niet, maar is wel noodzakelijk. De dames van Olhaco behaalden een broodnodige 4-0 zege op Bolsward en stegen naar de vierde plaats. Morgen gaat Olhaco naar nummer acht Zwolle 2. In Hoogeveen won Olhaco met 3-1. In de laatste zes wedstrijden won Zwolle 2 drie keer.

Zaterdag werd met 3-2 van Donitas 3 verloren, maar de verschillen waren zeer miniem. In Zwolle heeft Olhaco het wel vaker lastig, maar als de ploeg een rol van betekenis wil blijven spelen in de top van de tweede divisie A dan zullen dergelijke wedstrijden eigenlijk gewonnen moeten worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven