Volleybalseizoen wordt hervat met uitwedstrijden

Hoogeveen – Het volleybalseizoen wordt morgen hervat met de tweede competitiehelft. De heren van Olhaco gaan op bezoek bij nummer negen Cito in Zeist. De dames van Olhaco gaan de strijd aan met nummer vier Tjoba in Klazienaveen.

De heren van Olhaco staan op een zevende plaats met veertien punten uit elf duels. De ploeg van trainer Dennis Luider gaat op bezoek bij nummer negen Cito uit Zeist. Olhaco sloot de eerste competitiehelft af met twee nederlagen tegen Zaanstad en Compaen.

Tegenstander is in vorm

Cito daarentegen, is de laatste weken goed in vorm en boekte de nodige overwinningen. Van de laatste vijf wedstrijden won Cito er drie. De 3-0 zege op DS was indrukwekkend en daarnaast werden Hengelo en Dordrecht verslagen. De eerste ontmoeting tussen beide clubs in Hoogeveen won Olhaco met 3-0 via 27-15, 25-18 en 25-18. Het is zaak voor Olhaco om Cito onder zich te houden, want bij verlies kan Olhaco zo maar een paar plaatsen zakken.

Dames willen draad weer oppakken

De dames van Olhaco spelen de Drentse derby in Klazienaveen tegen Tjoba. Olhaco kende een moeizame periode met een aantal blessures, waardoor de koppositie na drie nederlagen op rij opgegeven moest worden. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane zakte naar de vijfde plaats, maar heeft net zoveel punten als nummer vier Tjoba. Het verschil is echter dat Tjoba negen wedstrijden heeft gespeeld en Olhaco elf. Theoretisch staat Tjoba ruim bovenaan. Op 1 oktober 2015 won Olhaco met 3-1 van Tjoba en daarna verloor Tjoba niet meer en won zeven keer op rij. Olhaco wil de draad weer oppakken en wil de tweede competitiehelft goed beginnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven