Heren Olhaco willen verrassen tegen Compaen

Hoogeveen – De heren van Olhaco spelen morgen de laatste wedstrijd van dit jaar thuis tegen nummer drie Compaen uit Oostzaan. De dames van Olhaco brengen een bezoek aan nummer vier Reflex in Kampen.

De heren van Olhaco kenden een goede fase met drie overwinningen op rij en een achtste plaats. Zaterdag was de ploeg twee klappen van een 0-3 zege bij Zaanstad verwijderd. Olhaco verloor de set waarna de wedstrijd kantelde en Zaandstad alsnog won met 3-2. Morgen komt nummer drie Compaen op bezoek.

Gasten maakten indruk

De gasten wonnen van de laatste vijf wedstrijden er drie en maakten indruk met de 3-1 zege op Tilburg. Ook versloeg de ploeg uit Oostzaan DS met 3-1 en Olhaco kan dus de borst nat maken. Compaen is op papier de favoriet en heeft ook vier punten meer dan Olhaco.

Olhaco weet tegenstanders stuipen op het lijf te jagen

De ploeg van trainer Dennis Luider heeft al eens eerder ploegen die hoog op de ranglijst stonden de stuipen op het lijf gejaagd. Olhaco staat met drie ploegen op een zesde plaats en hoopt te kunnen stijgen, zodat het geen zorgen over eventuele degradatie heeft. Olhaco wil graag weer verrassen in een kolkende sporthal Trasselt. De wedstrijd Olhaco-Compaen begint om 18.30 uur.

Dames waren bezig aan goede serie

De dames van Olhaco waren met een uitstekende serie bezig. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane won vijf keer achter elkaar, maar werd toen geteisterd door blessures. Olhaco verloor twee duels op rij en zakte naar de derde plaats en gaat zaterdag op bezoek bij nummer vier Reflex in Kampen. Reflex won van haar laatste vijf duels er twee en verloor van de toppers Sudosa 2, De Bevers en Tjoba. Reflex heeft een punt minder dan Olhaco. Het is zaak om Reflex in ieder geval onder zich te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven