Dames Olhaco willen koppositie verdedigen tegen Sudosa 2

Hoogeveen – Sporthal Trasselt zal morgenavond wel uit haar voegen barsten, want dan wordt de absolute topper gespeeld tussen de dames van Olhaco en nummer twee Sudosa-Desto 2 uit Assen.

Olhaco is koploper en de eerste plaats in de tweede divisie A staat op het spel. De heren staan voor de loodzware opgave bij nummer drie Zaanstad.

Veel blessureleed

De dames van Olhaco hebben met veel pech te maken. Na de blessure van Nienke Zandstra kwamen daar vorige week de blessures van Chloe Huizenga en José Dorland bij. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane pakte bij De Bevers nog een puntje en bleef nog net aan kop in de tweede divisie A. Olhaco speelt zaterdag de absolute kraker tegen nummer twee Sudosa-Desto 2 uit Assen. De gasten hebben een punt minder en wonnen hun laatste twee duels van Donitas 3 en Reflex. Daarvoor leed de ploeg nederlagen tegen Tjoba en De Bevers. Olhaco was met een uitstekende serie van vijf zeges op rij bezig, totdat De Bevers aan de serie een eind maakte. Het wordt voor beiden een belangrijk duel, want het gaat om de eerste plaats. De wedstrijd Olhaco-Sudosa-Desto 2 begint zaterdag in sporthal Trasselt om 18.30 uur.

Heren wacht een zwaar duel

De heren van Olhaco nemen wat afstand van de onderste regionen en staan achtste. De ploeg van trainer Dennis Luider won drie keer op rij van ploegen die onder de Hoogeveners staan. Zaterdag wacht een tegenstander van een heel ander kaliber. Olhaco gaat naar nummer drie Zaanstad in Koog aan de Zaan. Zaanstad begon met twee nederlagen, maar klom door vijf overwinningen op rij naar de derde plaats. De ploeg won onder andere van koploper Sliedrecht, DS en DIO/B met indrukwekkende cijfers. Olhaco kan zich weer optrekken aan een sterke tegenstander en misschien zit er een verrassing in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven