Heren Olhaco spelen noordelijke derby tegen Donitas

Hoogeveen – De heren van Olhaco spelen morgen om 18.30 uur de noordelijke derby tegen Donitas uit Groningen. De dames van Olhaco gaan op bezoek bij De Bevers in Lemelerveld.

De heren van Olhaco spelen opnieuw een belangrijk duel. De ploeg van trainer Dennis Luider ontvangt in sporthal Trasselt nummer twaalf en hekkensluiter Donitas. Beide ploegen kennen elkaar erg goed, want beiden treffen elkaar regelmatig. Vorig seizoen werd Donitas overtuigend en met een grote voorsprong op Olhaco kampioen.

De laatste keer werd Donitas verslagen

De laatste wedstrijd in Hoogeveen won Olhaco in een uiterst zinderende wedstrijd met 3-2 van de kampioen. Dit seizoen troffen beide ploegen elkaar al in Trasselt tijdens de tweede bekerronde. Donitas versloeg Olhaco met 2-1, maar beide ploegen plaatsten zich niet voor de volgende ronde. Donitas heeft twee punten en won alleen van Cito met 3-2. Daarnaast leed de ploeg zes nederlagen. Afgelopen zaterdag was koploper Tilburg met 1-3 te sterk.

Olhaco pakt punten

Olhaco pakte de laatste weken de nodige punten en won haar laatste twee duels. Olhaco staat achtste en heeft acht punten meer dan Donitas. Een duel tussen Olhaco en Donitas staat meestal garant voor een spannend treffen. De wedstrijd Olhaco-Donitas begint morgen om 18.30 uur.

Dames zijn in vorm

De dames van Olhaco brengen een bezoek aan degradant De Bevers in Lemelerveld. Olhaco verkeert in een goede vorm en won haar laatste vijf wedstrijden. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane gaat aan kop en heeft vier punten voorsprong op nummer twee Sudosa 2. De Bevers staat zevende en heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan Olhaco. De Bevers won vier keer en maakte indruk met zeges op de topploegen Sudosa 2 en Reflex. Het verloor thuis alleen van Tjoba met 2-3. Kortom: een zware wedstrijd voor Olhaco. De wedstrijd begint om 19.00 uur in sporthal Heidepark in Lemelerveld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven