Dames Olhaco ontvangen hekkensluiter Annen

Hoogeveen – De dames van Olhaco spelen zaterdag als koploper het thuisduel tegen hekkensluiter Annen. De heren van Olhaco maken de verre reis naar Nijmegen waar aangetreden gaat worden tegen nummer acht VoCASA.

De dames van Olhaco zijn met een goede periode bezig en stegen afgelopen zaterdag door de 0-4 zege bij DIO Bedum voor het eerst dit seizoen naar de koppositie. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane won haar laatste vier duels en toont zich ook mentaal erg sterk. Regelmatig heeft de ploeg een grote achterstand goed weten te maken. Olhaco speelt tegen nummer twaalf en hekkensluiter Annen.
Annen heeft nog maar vijf wedstrijden gespeeld, maar wacht nog steeds op de eerste zege van dit seizoen. De gasten verloren van Reflex, Sudosa 2, Tjoba, DIO/B en Veracles 2. Annen heeft vijf punten en Olhaco gaat aan kop met 25 punten. In de eerste bekerronde in Annen troffen beide ploegen elkaar ook al en toen won Olhaco met 1-2, maar beiden werden uitgeschakeld. Olhaco is de favoriet in dit duel en de vraag is hoe de ploeg daarmee omgaat.
De wedstrijd Olhaco-Annen begint zaterdag om 18.30 uur.

Heren

De heren van Olhaco boekten zaterdag een uiterst belangrijke 3-0 overwinning op concurrent Dordrecht. De Hoogeveners bleven wel negende, maar namen enige afstand van de staartploegen. Olhaco gaat op bezoek bij nummer acht VoCASA uit Nijmegen.
VoCASA speelde nog maar zes duels, maar maakte indruk met overwinningen op DIO/B en DS, waar Olhaco van verloor. VoCASA begon moeizaam met drie nederlagen, maar heeft zich hersteld en Olhaco kan zich dan ook gaan opmaken voor een lastige wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Olhaco kan zich daar goed tegen optrekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven