Heren Olhaco ontvangen Dordrecht in belangrijk duel

Hoogeveen – De heren van Olhaco spelen zaterdag opnieuw thuis, maar deze keer begint de wedstrijd om 18.30 uur. Nummer tien Next Volley Dordrecht is de tegenstander. De dames van Olhaco gaan op bezoek bij nummer acht DIO/Bedum.

De heren van Olhaco wachten nog steeds op hun tweede overwinning van het seizoen. Thuis won Olhaco alleen tijdens de eerste thuiswedstrijd van Cito. Van de zes duels verloor de ploeg van trainer Dennis Luider vijf keer, waarvan twee keer met 2-3 van de topploegen DS en Tilburg.

Dordrecht heeft evenveel punten als Olhaco

De Hoogeveners scoorden vijf punten en dat is hetzelfde aantal punten als tegenstander Dordrecht. De gasten verloren de laatste vier duels en verloren in de tweede bekerronde drie keer. De enige zege werd behaald tegen Zaanstad. Ook Olhaco verloor de laatste vier competitiewedstrijden en twee bekerwedstrijden. Wat dat betreft hebben beide ploegen veel overeenkomsten. Het enige verschil is dat Olhaco negen sets won en Dordrecht zeven. Voor beiden is het onderlinge treffen bijzonder belangrijk om de middenmoot te kunnen bereiken. Daarom zit er de nodige spanning op het duel. De wedstrijd Olhaco-Dordrecht begint zaterdag om 18.30 uur.

Dames zijn bezig aan sterk seizoen

De dames van Olhaco zijn met een sterke seizoenstart bezig en staan derde met vier zeges in zes wedstrijden. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane won haar laatste drie duels en gaat op bezoek bij nummer acht DIO/Bedum. DIO won drie keer en verloor drie keer met 4-0. DIO is debutant en promoveerde dit seizoen naar de tweede divisie. DIO heeft acht punten minder dan Olhaco, maar de gasten zullen flink aan de bak moeten om de winst te kunnen behalen. De wedstrijd DIO-Olhaco begint in sporthal de Beemden om 16.30 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven