Heren Olhaco willen revanche op Tilburg

Hoogeveen – De heren en dames van Olhaco spelen morgen beiden een thuiswedstrijd in sporthal Trasselt. De dames bijten om 17.00 uur het spits af tegen Veracles 2 en de heren spelen om 20.00 uur tegen koploper Volley Tilburg.

De dames van Olhaco staan vierde in de tweede divisie A en ontvangen zaterdag nummer zes Veracles 2 uit Groningen. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane doet goed mee in de top van 2A en won haar laatste twee duels.

Veracles is ook in vorm

Tegenstander Veracles 2 is ook met een goede fase bezig, want de gasten wonnen ook hun laatste twee duels. Van Donitas 3 werd met 3-1 gewonnen en van Annen met 4-0. Olhaco versloeg Sneek 3 en Zwolle 2 met 3-1. Veracles 2 verloor drie keer en dat waren nederlagen tegen onder andere topploegen als De Bevers en Sudosa 2. De dames van Olhaco moeten gewaarschuwd zijn, want de gasten zijn in vorm. Ook Olhaco verkeert in een goede vorm al kwam de zege bij Sneek 3 vrij moeizaam tot stand. Als Olhaco echt voor de top wil gaan, dan zullen deze wedstrijden eigenlijk gewonnen moeten worden. De wedstrijd Olhaco-Veracles 2 begint om 17.00 uur.

Heren staan weer tegenover Olhaco

De heren van Olhaco bleven zaterdag op een overwinning steken. Tegen DIO Bedum verloor de ploeg van Dennis Luider vrij kansloos met 3-1. In uitwedstrijden wil het nog steeds niet vlotten. In thuiswedstrijden daarentegen wel. Van Cito werd met 3-0 gewonnen en van DS pakte Olhaco heel knap een punt: 2-3. Morgen wacht opnieuw een aantrekkelijke tegenstander, want dan komt koploper Volley Tilburg naar Hoogeveen en dat is een bekende ploeg voor Olhaco. In mei speelde Olhaco twee opvullingswedstrijden tegen Tilburg en die werden beiden verloren. Tilburg is net als Olhaco gepromoveerd naar de Topdivisie, maar doet het beduidend beter, want van de vijf duels won de ploeg er vier. Alleen van DS werd verloren. Tilburg is de favoriet in duel, maar net als DS kan Olhaco in staat zijn voor een verrassing te zorgen en dat is de thuisploeg zaterdag ook weer van plan. De wedstrijd Olhaco-Tilburg begint morgen om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven