Heren Olhaco willen revanche op DIO/B

Hoogeveen – De dames en heren van Olhaco spelen zaterdag allebei een uitwedstrijd. De heren van Olhaco gaan de strijd aan met DIO/Bedum en de dames van Olhaco gaan op bezoek bij Sneek 3.

De heren van Olhaco staan voor de lastige uitwedstrijd bij DIO/Bedum. Zaterdag kwamen beide ploegen elkaar ook al tegen in de tweede bekerronde en toen won DIO met 21-25 en 22-25. Tot twintig punten was Olhaco gelijkwaardig, maar daarna beging de ploeg onnodige fouten.

Dio staat zesde om Topdivisie

DIO/B won ook van Donitas en Veracles en bekert verder. DIO staat zesde in de Topdivisie met vijf punten en Olhaco staat negende met vier punten. Er is tot nu toe een groot verschil tussen uit- en thuiswedstrijden van Olhaco. Het wordt tijd voor de eerste zege buitenshuis, maar dan zal alles mee moeten zitten en dat heeft de ploeg voor een groot deel zelf in de hand. DIO-Olhaco begint zaterdag om 19.30 uur in De Beemden in Bedum.

Dames gaan naat Sneek

De dames van Olhaco gaan op bezoek bij nummer tien Sneek 3. De Friese ploeg won alleen van Donitas 3 en heeft zes punten. Olhaco won twee keer en verloor twee keer en heeft twaalf punten. Sneek 3 is een piepjong team, waar Olhaco vorig seizoen het erg moeilijk mee had. Als Olhaco aansluiting wil houden met de top dan zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden. Sneek 3-Olhaco begint om 15.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven