Heren Olhaco willen stunten tegen DS

Hoogeveen – De dames en de heren van Olhaco spelen zaterdag weer beiden thuis in sporthal Trasselt. De dames van Olhaco bijten om 17.00 uur het spits af tegen Zwolle 2.

Om 20.00 uur ontvangen de heren koploper DS uit Den Dungen. Voor de liefhebber weer een heerlijk volleybalavondje in sporthal Trasselt.

De dames van Olhaco staan zesde met acht punten en ontvangen nummer acht, dat zes punten heeft. Zwolle 2 verloor twee keer, namelijk van Sudosa/Desto 2 (0-4) en Reflex (1-3). Zaterdag behaalde de ploeg een knappe 4-0 overwinning op Donitas 3, waar Olhaco eerder met 3-2 van verloor. Olhaco verloor twee keer met 2-3. Op de eerste wedstrijddag thuis tegen Donitas 3 en afgelopen zaterdag bij hoogvlieger Bolsward. Dat werd een zinderend volleybalgevecht, waarbij Olhaco goed speelde en zeer nipt verloor.

Toch bood deze goede wedstrijd genoeg perspectief voor de toekomst. De enige overwinning was thuis tegen Tjoba. Olhaco heeft nog wel een appeltje te schillen met Zwolle 2, want vorig jaar verloor Olhaco in Zwolle met 3-2.

De wedstrijd Olhaco-Zwolle 2 begint zaterdag in sporthal Trasselt om 17.00 uur.

Heren

De heren van Olhaco leden zaterdag een 3-0 nederlaag tegen Hengelo en konden het niveau van de thuiswedstrijd tegen Cito niet voortzetten. De ploeg van trainer Dennis Luider ontvangt zaterdag het onbekende DS uit Den Dungen. DS staat voor Donki Sjot en de ploeg promoveerde net als Olhaco dit seizoen naar de Topdivisie. De gasten doen het als debutant uitstekend, want de ploeg won al haar drie wedstrijden. DS versloeg Dordrecht met 3-0, DIO/B met 3-1 en zaterdag werd in de derby Tilburg met 3-1 verslagen. Olhaco kent de kracht van Tilburg heel goed en dan maakte de zege van DS wel indruk. Olhaco hoopt er net als tegen Cito een wervelende show van te kunnen maken met volle tribunes.

Olhaco zal in topvorm moeten zijn om een gunstig resultaat te kunnen behalen. DS lijkt vooraf de favoriet, maar Olhaco wil graag opnieuw een daverende stunt uit gaan halen.

De wedstrijd Olhaco-DS begint zaterdag om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven