Heren Olhaco bezoeken Hengelo

Hoogeveen – De heren van Olhaco spelen morgen de tweede uitwedstrijd van het seizoen tegen Hengelo. De dames van Olhaco gaan op bezoek bij nummer twee Bolsward.

De heren van Olhaco stuntten zaterdag tegen Cito en dat zal de ploeg het nodige vertrouwen geven voor de uitwedstrijd tegen nummer elf Hengelo. Hengelo eindigde vorig seizoen als derde en kreeg de kans naar de eredivisie te promoveren, maar dat weigerde de ploeg.

Olhaco wil nieuwe stunt

Dit seizoen draait het nog niet, want de Tukkers verloren van Tilburg en DIO/Bedum. Hengelo zal super gemotiveerd de wedstrijd tegen Olhaco beginnen, want het wil graag de eerste zege. Als Olhaco het niveau van zaterdag weet te halen zijn er beslist mogelijkheden. De wedstrijd Hengelo-Olhaco begint om 20.00 uur.

Dames komen graag in Bolsward

De dames van Olhaco boekten zaterdag hun eerste zege van dit seizoen tegen Tjoba en dat leverde de vijfde plaats op. Olhaco gaat op bezoek bij nummer twee Bolsward, dat twee zeges behaalde. De Friezen wonnen met 0-4 bij Donitas 3, waar Olhaco met 2-3 van verloor. Ook Reflex werd met 3-1 verslagen. Olhaco heeft goede herinneringen aan Bolsward, want vorig seizoen won Olhaco daar en dat betekende de eerste thuisnederlaag van Bolsward sinds lange tijd. Bolsward is een sterke ploeg en Olhaco wil heel graag het kunststukje van vorig seizoen herhalen. De wedstrijd Bolsward-Olhaco begint om 18.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven