Dames en heren Olhaco spelen thuis

Hoogeveen – De heren van Olhaco spelen morgen om 20.00 uur de eerste thuiswedstrijd als debutant in de Topdivisie. Olhaco ontvangt Cito uit Zeist.

De dames van Olhaco spelen om 17.00 uur thuis tegen Tjoba uit Klazienaveen. Het zal dit seizoen vijf keer voorkomen dat zowel de dames als de heren op dezelfde dag thuis spelen.

Dames willen revanche

De dames van Olhaco kenden een valse start door de onverwachte 2-3 nederlaag tegen Donitas 3. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane kan zich revancheren in het thuisduel tegen het bekende Tjoba. Bij de gasten staat oud-Olhaco-speler Steffen Onvlee aan het roer. Tjoba startte sterk met een 4-0 zege op promovendus DIO/Bedum. De ploeg staat derde, terwijl Olhaco op een zesde plaats staat met twee punten. De thuiswedstrijd zal voor Olhaco in het teken staan van revanche voor de eerste wedstrijd. De wedstrijd heeft toch altijd een beetje de sfeer van een derby, omdat beide ploegen elkaar goed kennen. Vorig jaar won Olhaco knap met 3-1. Tjoba scoorde zaterdag tegen DIO/B dertig punten meer en Olhaco zal flink aan de bak moeten om een gunstig resultaat te kunnen boeken. De wedstrijd Olhaco-Tjoba begint zaterdag in Trasselt om 17.00 uur.

Fouten heren worden meteen afgestraft

De heren van Olhaco begonnen met een 3-1 nederlaag bij Sliedrecht Sport en merkten dat fouten in de Topdivisie direct afgestraft worden. De ploeg bleef op nul punten staan en ontvangt zaterdag om 20.00 uur Cito uit Zeist. Cito verloor de eerste wedstrijd van het seizoen met 0-3 van Volley Tilburg, dat Olhaco ook heel goed kent. De setstanden: 23-25, 15-25 en 24-26 geven wel aan dat het verschil miniem was. Olhaco wil graag in eigen huis de eerste zege noteren, maar kan op een lastige wedstrijd rekenen. Cito is een sterke tegenstander en Olhaco zal minder fouten moeten gaan maken als zaterdag.
De wedstrijd Olhaco-Cito begint in sporthal Trasselt om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven