Sportspecial: Dames Olhaco willen meer dan vorig seizoen

Hoogeveen – De dames van Olhaco willen komend seizoen proberen hoger dan de vijfde plaats in de tweede divisie A te eindigen.

Trainer Mohamed Romdhane is ook komend seizoen trainer en hij wil graag de lat hoger leggen dan de vijfde plaats van afgelopen seizoen. Er zijn geen speelsters vertrokken en Olhaco kan twee nieuwelingen begroeten.

Plek in selectie afdwingen

Van Donitas kwam Elizanne de Vries naar Olhaco en jeugdspeelster Chloë Huizenga krijgt met ingang van dit seizoen een plaats in de eerste selectie. Zij kreeg in het afgelopen seizoen al speeltijd en dwong daarmee een plek in de selectie af. Romdhane, die zijn tweede seizoen bij Olhaco D1 ingaat, beschikt over de volgende speelsters: Marloes Groeneveld, José Dorland, Lisanne Coelingh, Annemarie Stevens, Maud Everts, Lisanne van der Sleen, Marloes Prins, Nienke Zandstra, Margit Habing, Chloë Huizenga en Elizanne de Vries. In de tweede divisie A zijn er weinig mutaties geweest.

ON werd kampioen en Vovem en Kangeroe degradeerden. Uit de eerste divisie degradeerden De Bevers en Reflex. DIO/B promoveerde naar de tweede divisie. De divisie bestaat dan ook uit veel bekende namen, namelijk: Donitas 3, Reflex, Sudosa 2, De Bevers, Annen, DIO/B, Veracles 2, Sneek 3, Zwolle 2, Bolsward, Tjoba en Olhaco.

Mohamed Romdhane wil dit seizoen graag beter presteren dan afgelopen seizoen. ‘We hebben een moeilijk seizoen gekend, want we moesten een nieuw team opbouwen.
Een vijfde plaats was een goede prestatie na een moeizaam begin, maar nu leg ik de lat hoger. In het tweede jaar moeten we eigenlijk oogsten en willen we in ieder geval onze vijfde plek verdedigen, maar liever hoger eindigen. We gaan echter geen druk op de ploeg zetten’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven