Stratenvolleybal Hoogeveen keert terug

Na 15 jaar afwezigheid zal er in 2024 weer een stratenvolleybaltoernooi plaatsvinden in Hoogeveen. Alle bewoners van Hoogeveen worden uitgenodigd om samen met de straat op een gezellige en ontspannende manier te “strijden” tegen andere straten. Welke straat mag zich aan het eind van het toernooi kronen tot DE volleybalstraat van Hoogeveen?

Sinds 2010 is er geen stratenvolleybal meer geweest in Hoogeveen. Een toernooi waar in de hoogtij dagen meer dan 80 teams aan meededen. Helaas nam het aantal aanmeldingen flink af en was het voor de organisatie destijds te veel werk voor te weinig teams met als gevolg geen stratenvolleybal meer.

Een drietal vrijwilligers van volleybalvereniging Olhaco hebben de handen ineen geslagen en zijn druk bezig met de voorbereidingen van het stratenvolleybal 2024. In juni 2024 wordt het toernooi georganiseerd met als apotheose de finale avond! Het toernooi is vooral bedoeld om de onderlinge binding in straten te vergoten en om samen met je straat een gezellige sportieve avond te hebben. Gezelligheid staat voorop! Teams zijn gemixed waarbij er van de 6 spelers minimaal 2 dames in het veld moeten  staan. Om het recreatieve en sportieve karakter de boventoon te laten voeren mogen er per team maximaal 2 Nevobospelers deelnemen in een team. Binnenkort kunnen straten zich aanmelden en worden ook de data gepubliceerd.  We kijken uit naar een succesvol toernooi met veel teams!

 

 

 

Scroll naar boven